Zaludite ga šapatom! Savladajte “dirty talk”!

dirty talk

“Dirty talk” je rezerviran samo za zločeste djevojke u seksi kombinacijama, zamagljenog pogleda, znojna čela i kose raskuštrane od seksualnog naboja. Zaista? Zapravo, “dirty talk”, odnosno “sexy šaputanja” trebali bi se prakticirati u što većoj mjeri, trebali bi, štoviše, biti dio svakodnevne komunikacije. Ne slažete se? Razmislite još jednom.

Imati širok spektar “sexy fraza” koje možete dobacivati svome muškarcu je velika pomoć pri održavanju uzbuđenja u spavaćoj sobi i izvan nje, a i biti ćete sigurni da je vjeran. Naravno, ovo zadnje se ne odnosi na kauboje koji jašu na dva ili više sedla jer im je to “baš skroz super cool” i misle da su zbog toga frajeri ili pak na one mornare koji jednostavno ne shvaćaju da su i veze brodovi, tonu ukoliko je previše putnika! Stoga, ako ste upecale dobrog muškarca i smatrate da vas je vrijedan, onda zaslužuje što više onoga što najviše voli, a to je: sex, sve vezano uz sex i još sexa… i naravno čokoladne kolače, zaista ne znam muško koje ne voli čokoladne kolače…

No dobro…čokolada je afrodizijak, to znamo, a seksipilne fraze djeluju jednako tako, pa ako mu treba dijeta, kolače pecite susjedi, a njemu nanižite nekoliko hvalevrijednih seksi prijedloga i skakutati će kao psić, kojem ste dali, a ne uzeli keksić.

Prvih nekoliko mjeseci veze, nije potrebno previše piriti vatru jer je sama veza friška i još vrela, no što sa seksualnim apetitima nakon početne zaljubljenosti? Oni nikako ne smiju nestati, a svaki poticaj im dobro dođe.

Žene vole komplimente, cijene poklone i jednostavno obožavaju kad im njihov muškarac posveti vrijeme i misli. A muškarci…e pa oni vole, cijene i obožavaju isto to…samo na nešto drugačiji način. Njemu je kompliment vragolasti osmjeh i pogled prikovan za njegove bicepse, poklon mu je kad krenete skidati svoju odjeću, a posvećivanje vremena i misli je sve ono što slijedi kada su vaše tangice na drugom djelu sobe. U spavaćoj sobi “dirty talk” je uvijek dobrodošao, a to je mjesto gdje ga ljudi najčešće i prakticiraju. No, probajte ovo, pošaljite mu poruku dok ste svako na svom poslu, šapnite mu nekoliko smjelih izjavica tik prije no što završite razgovor i on poklopi slušalicu ili neka ga na ulazu u stan dočeka ceduljica koja će ga odvesti do iduće, a ona do iduće, a ona do vas u pjenušavoj kupki, sa čašom žarkog crnog vina u ruci…da vidite iznenađenja, ništa ne prodrma vezu bolje od želje i iščekivanja!

pjenusava kupka

Ima nekoliko fraza koje su jednostavno sexy, jednostavno neodoljive i one jednostavno viču seks i niže će se naći i spisak istih, no prije toga, ima samo nekolicina važnih točkica kada je u pitanju “dirty talk”, ukoliko želite postići ono što ste naumile.

Kako izvesti uspješan “dirty talk” : Mnogo će više uspjeha u zločestim šaputanjima imati žena koja se uživi u to što govori, podiči ćete seksualne tenzije ako muškarac osjeti napetost u vašem glasu i osjeti da vi upravo palite njega iz razloga što on pali vas. Pobrinite se da govorite sporo, čisto, sa naglascima na riječi koje želite posebno istaknuti. Najgore što možete učiniti je šlampavo odraditi posao, pričajući prebrzo, nezainteresirano ili uplašeno. Igra uplašene djevojčice kojoj treba pomoć snažnog muškarca je sexy i vrlo često pali, ali ne ovdje, ovdje govorimo “prljavo”, šapućemo opasno i rastežemo se kao mačke. “Dirty talk” nije nešto što ćete učiti od Taylor Swift sa svojim plavim kečkicama, ali Rihanna…ona je već sasvim druga priča, igrajte ulogu!

Gdje „šaputati prljavo“ : Kao i način, jednako je važno gdje se nalazite u trenutku takvih „prisnih razgovora“.  Kada ste sa svojim dragim u krevetu tada vaš „dirty talk“ čini predigru i vodi u vrući seks. No, kada ste zajedno na javnom mjestu gdje ne možete odmah uskočiti pod plahte, koristiti ćete ga kako biste podigli seksualne tenzije i pripremili teritorij za kasniji vrtoglavi užitak.

Nakon ovih osnovnih smjernica, evo i nekoliko osnovnih sexy rečenica koje „slušaju jastuci“, a koje će ga raspametiti:

  • Pali me i sam osjećaj tvog daha na mojim usnama
  • Stisni me…jače!
  • Obožavam te osjetiti u sebi
  • Tako si doobar!
  • Volim osjećaj tvog tijela na mojem…jednostavno neodoljivo!
  • Željela bih da možemo ostati u krevetu zauvijek
  • Baš tako!
  • Brže!
  • Voliš      me zločestu?
  • Želim te okusiti
  • Nastavi to raditi
  • Dovodiš me do ludila
  • Uzmi me…odmah!

Listu nastavite po svojim željama, a glavno je da ono što kažete, zapravo i mislite, a nakon toga se prepustite ubiranju plodova svog rada i ne zaboravite uživati!

Članak objavljen:

Ocijenite članak

4.13 / 5   8

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: prljavi razgovori primjeri, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu