Daylong – sinonim za kvalitetnu i potpunu zaštitu od sunca

daylong

Sunce i more možda jesu blagotvorni za vaš odmor, ali ne i za vašu kožu, stoga ususret toplijim danima kožu treba na primjeren način zaštititi, a to posebice vrijedi za nježnu i osjetljivu kožu beba, djece, osoba svijetle puti, sklonih alergijama, pjegama, aknama i opeklinama. U tome uvelike može pomoći Daylong, linija proizvoda uglednog švicarskog proizvođača Spirig, specijalizirana upravo za zaštitu od sunca i njegu svih tipova kože i intenziteta sunčeva zračenja.

Paleta Daylong proizvoda namijenjena je zaštiti i njezi dječje, posebno osjetljive i zahtjevne kože, zaštiti od sunca odrasle kože te proizvodima za njegu nakon sunčanja.

Najzahtjevnija linija Daylong kids sadrži tri revolucionarna proizvoda namijenjena zaštiti najosjetljivije dječje kože, a zahvaljujući revolucionarnim mikropigmentima Daylong baby SPF 30 je krema za zaštitu kože dojenčadi, djece te osoba s osjetljivom kožom koji ne podnose kemijske filtere.

Kako adekvatno zaštititi odraslu, zrelu kožu, eliminirati štetan utjecaj sunca i slobodnih radikala, odgoditi starenje kože uzrokovano pretjeranim izlaganju sunce te kako koži u ekstremnim vremenskim uvjetima i usprkos snažnom UV zračenju pružiti adekvatnu njegu i zaštitu, izazovi su s kojima se nosi šest losiona, krema i gelfluida namijenjenih svim tipovima kože i intenzitetima UVA i UVB zračenja.

No, unatoč svoj brizi, koži nakon dugotrajnijeg izlaganja suncu potrebna je dubinska regeneracija i povratak vlažnosti i elastičnosti, a za tu svrhu Daylong u svojoj paleti ima dva losiona s inovativnom formulom koja obnavlja DNK i pridonosi prevenciji preranog starenja kože.

Svi Daylong proizvodi su vodootporni i u slatkoj i u slanoj vodi, otporni na znojenje i pružaju posebno dugotrajnu zaštitu od sunca. Koža ih odlično podnosi, lako se nanose, brzo se upijaju i ne ostavljaju masan, neugodan trag na koži. Proizvodi ne sadrže mirise i uobičajene PEG emulgatore te su stoga pogodni i za iznimno osjetljivu kožu. Uz zaštitne UV filtere proizvodi, ovisno o vrsti proizvoda i namjeni, sadrže aloe veru, vitamin E, shea maslac, dekspantenol, glicerol, D-pantenol te enzim endonukleazu koji štite, obnavljaju, hidratiziraju i njeguju kožu.

Otkrijte čari palete Daylong proizvoda za sunčanje

Predstavljamo vam paletu Daylong proizvoda, dermatološki ispitanih, učinkovitih i 100 posto sigurnih proizvoda za zaštitu od sunca i njegu svih tipova kože

1. Potpuna zaštita od sunca za djecu i dojenčad

daylong

Daylong baby SPF 30 je revolucionarna krema za zaštitu kože dojenčadi, djece te osoba s vrlo osjetljivom kožom koji ne podnose kemijske filtere. Naime, zaštitno djelovanje temelji se na mikropigmentima koji čine fin, gotovo nevidljiv film na koži koji istovremeno odbija štetno zračenje, a siguran je za bebe i osobe osjetljive na kemijske filtre. Za razliku od sredstava za zaštitu od sunca koja sadržavaju kemijske filtre, Daylong baby dovoljno je primijeniti neposredno prije prvog sunčanja. Nanosi se obilato, najbolje dvaput zaredom, a otporan je i na vodu. 

Daylong kids SPF 30 je liposomalni losion namijenjen osjetljivoj dječjoj koži od godinu dana starosti te osobama s vrlo osjetljivom kožom koji preferiraju nježnu teksturu brzoupijajućeg losiona. Zaštitni filtri pružaju visoku zaštitu od štetnog UV zračenja dok Aloe vera i vitamin E uz dodatak dekspantenola njeguju i pridonose obnovi osjetljive dječje kože.  

Daylong kids SPF 50 u bočici s dozatorom liposomalni je losion za zaštitu od sunca namijenjen djeci već od godinu dana te osobama s izuzetno osjetljivom kožom kojoj je osim zaštite od sunca potrebna i dodatna njega. Praktični i precizni dozator na potisak, zaštitni faktor 50, aloa vera, vitamin E i dekspantenol čine ovaj losion praktičnom i sigurnom zaštitom za najosjetljiviju dječju kožu. 

2. Učinkovita zaštita od sunca za odrasle s antiage efektom

Daylong regular SPF 15 je liposomalni losion za lice i tijelo namijenjen osobama srednje svijetle ili tamnije kože koji su manje osjetljivi na sunce. Daylong SPF 15 losion lagane je teksture, lako se nanosi i brzo upija te pruža djelotvornu zaštitu od sunca pri uobičajenim proljetnim i ljetnim aktivnostima kada je intenzitet UV zračenja manji. 

Daylong ultra SPF 25 je brzoupijajući liposomalni losion za lice i tijelo koji se preporučuje osobama svjetlije kože i kose te osobama sklonim pjegama. Daylong ultra SPF 25 pakiran je u obliku spreja što osigurava jednostavnije, brže i lakše nanošenje. 

Daylong ultra face SPF 25 je losion za svakodnevnu njegu kože lica koji osim što efikasno štiti od UV zračenja, usporava starenje kože uvjetovano svjetlošću i djelovanju slobodnih radikala. Naime, poznato je da se koncentracija slobodnih radikala u koži povećava starenjem i izlaganjem UV zračenju, a ova jedinstvena formula obogaćena vitaminima s antioksidativnim učinkom djeluje na oba čimbenika te štiti i usporava starenje kože. Blaga tekstura i ugodan miris čine ga ugodnom dnevnom kremom sa zaštitnim učinkom te prikladnom podlogom za šminku za sve tipove kože. 

daylong ultra

Daylong ultra SPF 25 GelFluid posebno je pripremljen za kožu osjetljivu na sunce i sklonu alergijama, za masnu kožu te kožu sklonu aknama. Naime, većina klasičnih krema za sunčanje uz vrućinu i znoj negativno djeluju na pojavu alergijskih reakcija i akni na licu, dekoleteu i leđima, no nježan Daylong ultra GelFluid SPF 25 ne sadrži za problematičnu kožu štetne masnoće i emulgatore, a osigurava dovoljno visoku zaštitu od UVA i UVB zračenja. GelFluid sadrži i dekspantenol i vitamin E koji dodatno štite i njeguju osjetljivu kožu od oksidacijskih oštećenja. 

Daylong extreme SPF 50+ krema je za skijaše, alpiniste, jedriličare te sve one kojima kojima je potrebna potrebna ekstremna zaštita od sunca zbog visokog indeksa UV zračenja. Daylong extreme SPF 50+ preporučuje se osobama vrlo svijetle i osjetljive kože te djeci iznad jedne godine starosti. 

Daylong extreme SPF 50+ u stiku moćna je zaštitna krema za osjetljiva i izložena područja lica; usana, nosa, obraza, čela i ušiju. Kombinacija filtara štiti od UVA I UVB zračenja, dok shea maslac i ulje sjemenki biljke Limnanthes alba njeguju i obnavljaju suhe i ispucale usne i kožu. Zahvaljujući visokoj koncentraciji lipida, Daylong extreme SPF 50+ u stiku štiti od hladnoće tijekom zime, što ga čini idealnim za korištenje i u sezoni skijanja.

3. Proizvodi za njegu nakon sunčanja

Daylong after sun Lotion hidratantni je losion na bazi liposoma koji hladi, umiruje i njeguje osjetljivu, od djelovanja sunca i slane vode, nadraženu kožu vraćajući joj vlažnost I elastičnost. Lipidne komponente upotpunjene su umirujućim djelovanjem dekspantenola i vitamina E koji usporava nastanak starenja kože te oslabljuje djelovanje slobodnih radikala.

Daylong after sun Repair vrlo je moćan, nemasan I ugodan regenerirajući losion za tijelo s enzimom za obnovu DNK koji pomaže pri oporavku suncem oštećene kože i pridonosi prevenciji preranog starenja kože. Naime, glavni sastojak ovog moćnog losiona je enzim endonukleaza koji je dio prirodnog mehanizma obnove stanica kože, a njegovim uklapanjem u liposome, on prodire dovoljno duboko u kožu gdje pomaže obnovi oštećenih stanica. Učinak enzima endonukleaze upotpunjen je djelovanjem glicerina, D-pantenola i vitamina E koji održavaju vlažnost i elastičnost kože. Losion se brzo upija, ne ostavlja masni trag na koži, ugodne je teksture I blagog mirisa te je pogodan za umirivanje I obnovu kože lica I tijela.

DAYLONG proizvode možete naručiti  online.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

3.89 / 5   18

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu