Recenzija: Natura Siberica zaštitna i hidratantna krema za osjetljivu kožu

Krema za lice

Natura Siberica je ruska kozmetička linija koja proizvodi prirodnu kozmetiku na bazi adaptogenih sibirskih samoniklih ljekovitih biljaka. Svi proizvodi su potpuno prirodni, a čistoću sastojaka jamče europski certifikati ECO BIO, ECOCERT i ICEA.

Proizvodi iz ove linije ne sadrže alkohol, parabene, silikone, sintetske boje i mirise, kao niti sastojke naftnih derivata i mineralnih ulja te nisu testirani na životinjama.

Isprobali smo zaštitnu i hidratantnu kremu za osjetljivu kožu iz ove linije proizvoda i donosimo vam naše dojmove:

Natura Siberica  zaštitna i hidratantna krema za osjetljivu kožu

Promotivni uzorak

Natura Siberica  zaštitna i hidratantna krema za osjetljivu kožu svoje djelovanje temelji na prirodnim i vrlo djelotvornim biljnim sastojcima.

Sibirski zlatni korijen poznat je po fantastičnim adaptogenim svojstvima. Učinkovito štiti kožu od vanjskih utjecaja, čineći je mekom i podatnom.

Prirodni bisabolol poboljšava izgled suhe i osjetljive kože reducirajući prhutanje i vraćajući joj mekoću.

Vitalayer® poboljšava barijere kože i duboko je hidratizira.

Kompleks Syn-Coll® stimulira proizvodnju kolagena te smanjuje pojavu sitnih i dubokih bora, za zdravu i mladoliku kožu.

Ekstrakti divljeg sibirskog pakujca i organske kamilice umiruju kožu te joj pomažu da obnovi svoj prirodni sjaj i ljepotu.

Ambalaža proizvoda je vrlo jednostavna i praktična. Krema sadrži pumpicu pomoću koje se precizno može dozirati količina. Puni stisak daje dovoljnu količinu ukoliko kremu koristite i na području vrata i dekoltea. Ako je upotrebljavate samo za lice, pripazite s pumpicom i nemojte je stiskati do kraja.

Pakiranje je od 50 ml i krema može trajati jako dugo jer se nanosi u maloj količini.

Krema je odlične teksture, pomalo gelasta, ali gusta i hranjiva. Prilikom nanošenja, krema kao da mijenja teksturu i postaje rijeđa, što je izvrsno jer se odlično razmazuje i trenutno upija. Osjećaj osvježenja i dubinske hidratacije se osjeća već prilikom nanošenja, a miris je blag i neutralan.

Koža je nakon apliciranja kreme dubinski nahranjena, što se može osjetiti, te vrlo glatka i meka. Krema ne ostavlja masni film na koži i potpuno se upija te je vrlo dobra podloga za make-up.

Kod moje kože, najveća je prednost bila ta što je krema u potpunosti reducirala prhutanje kože. Ne samo nakon nanošenja, već tijekom cijeloga dana. Točnije, od kako koristim ovu kremu, prhutanje je potpuno nestalo, što je inače bio slučaj isključivo uz stalno korištenje pilinga za lice.

Krema je idealna za osobe s osjetljivom kožom, kao što je moja, a može se koristiti i kod suhe, ali i masne kože.

Zaključak

Prednosti: Ambalaža je praktična. Krema se lako nanosi i gotovo trenutno upija. Osjetno osvježava i hidratizira kožu, a ona je nakon nanošenja meka, glatka i ima lijep prirodni sjaj. Potpuno i jako dobro reducira prhutanje, a djelomično i smanjuje crvenilo. Izvrsna je kao podloga za make-up.

Nedostaci: Treba paziti s pumpicom, jer je količina koja se dobije sa jednim stiskom prevelika. Ne bih preporučila kremu po jako toplom vremenu odnosno kada postoji vjerojatnost da ćete se puno znojiti.

Naša ocjena proizvoda: (od 1 do 5): 4.8

Gdje kupiti proizvod: Natura Siberica kremu za osjetljivu kožu možete nabaviti u bolje opremljenim dućanima.

Isprobali ste proizvod? Napišite Vaše dojmove u komentarima.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu