Imungrarije u City Centeru one West – učimo o zdravlju kroz igru

Imungrarije

Pozivamo vas u subotu, 19.12.2015. na zabavno – edukativne radionice za roditelje i djecu u dobi od 2 do 10 godina u City Centeru one West (Zagreb) u trajanju od 15.00 do 19.00 sati.

Imungrarije su osmišljene kao niz radionica kroz koje djeca zajedno sa roditeljima, na zabavan način, uče o jačanju i očuvanju imuniteta. Cilj Imungrarija je na zabavan način upoznati djecu sa zdravim namirnicama koje imaju važnu ulogu u očuvanju i jačanju imunološkog sustava.

Posjetitelji Imungrarija moći će uživati u ukupno tri aktivnosti pod nazivom; “Imunko zabavni kviz“, “Košarica imuniteta“ te “Boje imuniteta“.

“Imunko zabavni kviz” je također namijenjen i roditeljima te se sastoji od zanimljivih pitanja i zadataka u svezi s imunitetom organizma. Slijedeća aktivnost, koja stimulira i potiče razvoj osjetila, je “Košarica imuniteta“. Djeca će zatvorenih očiju imati priliku upotrijebiti svoja osjetila opipa i mirisa kako bi odgonetnuli koja vrsta voća ili povrća se nalazi u njihovoj ruci. Naposlijetku, djeca će moći sudjelovati u radionici crtanja pod nazivom “Boje imuniteta“ te na taj način izraziti ili razviti svoje kreativne sposobnosti.

Na samom mjestu događanja biti će prisutan gospodin Balonko koji će djecu uveseljavati i darivati svojim maštovitim figuricama od balona. Neposredno pored gospodina Balonka djeca će imati priliku doživiti čari popularnog Facepaintinga te ukrasiti svoje lice ili ruke.

Sudjelovanje u Imungrarijama je u potpunosti besplatno, a svakom djetetu koje je sudjelovalo u jednoj od aktivnosti biti će uručena nagrada.

Održavanje Imungrarija omogućuje:

HYPO
City Center One West

Ostali partneri projekta:

VitaJuwel
VBZ
SelectBox
Simbex
Članak objavljen:

Saznajte više o imunitetu u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu