Recenzija: Dr.Organic – Nar balzam za usne

dr-organic-lipbalm

Nar je izuzetno bogat vitaminom C i ostalim snažnim antioksidansima te produžuje trajanje kolagena i elastina u koži. To daje snažni “anti-aging” učinak, te smanjuje oštećenja kože uzrokovana UV zrakama. Ovaj balzam za usne pruža SPF 15 zaštitu od štetnih UVA i UVB sunčevih zračenja.

Dr.Organic Nar balzam za usne

Dr.Organic balzam za usne dolazi u plastičnoj tubici od 5,7 ml koja, za razliku od standardnih pakiranja, kotačić ima na vrhu umjesto na dnu ambalaže. Pakiranje je vrlo praktično budući da nabori na kotačiću sprječavaju ispadanje poklopca, međutim potrebno je neko vrijeme za navikavanje na ovaj malo drugačiji raspored elemenata. Također, pakiranje je malo veće od standardnih balzama za usne, no svejedno je dovoljno malo da se može nositi u svakom džepu ili torbici.

dr-organic-lipbalm2
Promo uzorak

Ovaj bogati, umirujući, zaštitni balzam namijenjen je prvenstveno ispucanim i suhim usnama. Sjedinjuje pomlađujući učinak organskog nara s hidratantnim i omekšavajućim djelovanjem karite maslaca, pčelinjega voska i vitamina E zbog čega brzo vraća vlažnost usnama. U isto vrijeme balzam pruža i SPF 15 zaštitu od štetnih sunčevih zraka.

Dr.Organic balzam za usne koristim nešto dulje od mjesec dana i moram priznati da me nije razočarao. Lako se nanosi te se dugo zadržava na usnama, zbog čega ga nije potrebno često nanositi. Predivnog je voćnog mirisa, a nakon samo nekoliko sati ispucane usne su nahranjene te im se vraćaju elastičnost i vlažnost. Nije mastan, sadrži organske sastojke i nije testiran na životinjama.

Zaključak

Svakako bih preporučila Dr.Organic Nar balzam za usne svima koji imaju problema sa suhim i ispucanim usnama a žele dobiti najvišu kvalitetu za svoj novac, jer jedno pakiranje ovog balzama za usne može potrajati i do nekoliko mjeseci.

Prednosti: Obnavlja, umiruje i vlaži ispucale usne, ugodnog je voćnog mirisa, pakiranje jako dugo traje

Nedostaci: Ambalaža je na početku nepraktična

Zaglađivanje/obnavljanje usana ★★★★★ 5 / 5

Hidratacija usana ★★★★★ 5 / 5

Učinkovitost ★★★★★ 5 / 5

Ambalaža ★★★☆☆ 3 / 5

Ukupna ocjena proizvoda ★★★★★ 5 / 5

Gdje kupiti ovaj proizvod: Dr.Organic Nar balzam za usne možete kupiti u trgovinama zdrave prehrane ili putem interneta po cijeni od 39,90 kn.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu