3 jednostavna koraka do sretnije veze

sretan-par
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Volite svog partnera, no iako je vaša veza snažna sigurno postoje trenuci u kojima vaš odnos može biti pomalo dosadan. No dobra vijest je da malene promjene rutine mogu jednostavno oživjeti vašu svakodnevicu.

Redovito pronalaženje vremena tijekom kojega ćete se moći ponovno povezati, bez stresa, ključno je za zdravu vezu. Najsretniji parovi su oni koji su pronašli način da uključe te malene rituale u svoje živote, čak i kada imaju djecu. Stoga napravite jednu od sljedećih promjena kako bi osvježili svoju vezu ili brak.

Razmišljajte o sitnicama

Ne morate mijenjati ono što radite, jednostavno to radite zajedno sa svojim partnerom. Možete zajedno popiti jutarnju kavu, ili navečer otići u kratku šetnju. Bitno je da redovito radite te aktivnosti, jer čak i 15 minuta razgovora prije spavanja može napraviti veliku promjenu. Također, dogovorite se da tijekom tih aktivnosti ne dolazi do nikakvih rasprava – cilj je opuštanje i povezivanje.

par-u-setnji

Dogovorite vrijeme za seks

Seks bi trebao biti spontan, stoga se stvaranje planova čini najmanje romantičnom stvari koju možete napraviti. No pametni parovi koji razmišljaju dugoročno znaju da to nije slučaj. Dogovaranje redovitog termina za seks omogućit će vam planiranje i stvoriti uzbuđenje. Sa svim obavezama koje imate ne možete očekivati da će se seks svaki put događati spontano. Umjesto toga, svaki tjedan dogovorite termin(e) koji će biti rezervirani isključivo za seks.

Nemojte brinuti o svađama

Često se kaže da, ako se ne svađate, nije vam stalo. Dok god su vaše svađe “na mjestu” i ne koristite izraze poput “Svaki put to radiš!”, one su zapravo jedan od najboljih znakova da vam je još uvijek stalo do vašeg odnosa.

NAJČITANIJI TEKST DANAS:
Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:  
Afrička šljiva
Afrička šljiva

Za normalnu funkciju prostate i urinarnog trakta.

102 kn

Potenca Plus za žene
Potenca Plus za žene

Jača libido i poboljšava orgazam kod žena.

250 kn

Saznajte više o - ljubav (59) - seks (72) - veze (35)

Sviđa li vam se članak? Ocijenite ga i podijelite:

5 / 5 (1 votes)
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni

Drugi upravo čitaju: