Gyms4you – vježbajte s nama od 0-24 h na čak tri lokacije!

Gyms4you
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Kao što već vjerojatno znate, u Hrvatskoj su već godinu dana otvorena tri Gyms4you fitness kluba prema europskom konceptu fitness klubova s niskim cijenama članarine, radnim vremenom od 0-24, sedam dana u tjednu.

Iako je lanac na svom početku, nove lokacije su već u planu, a svaka članska iskaznica vrijedit će za sve postojeće i buduće lokacije.

Svi prostori Gyms4you klubova opremljeni su kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, ergometri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i slično.

Posebnost ponude čini i OMNIA, sprava za uspješan funkcionalni trening, koja nudi neograničene mogućnosti treniranja te istovremeno zadovoljava široki spektar: snagu, izdržljivost, stabilnost, fleksibilnost, koordinaciju i brzinu.

Gyms4you

Jedini fitness klub koji je otvoren non-stop, od 0 do 24 h!

Koncept Gyms4you lanca fitness klubova je vrlo jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor, koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja, bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih Gyms4you fitness centara.

Za rekreativce i sportaše – za sve koji koji žele popraviti kvalitetu života

Brojna istraživanja pokazuju da je nedovoljna tjelesna aktivnost uzročnik mnogih zdravstvenih problema, psihičkih i fizičkih i jedan je od vodećih problema današnjice.

Osim dokazane zdravstvene prednosti vježbanja, osobe koje su u dobroj fizičkoj kondiciji i koje vježbaju, lakše podnose stresne situacije i imaju tendenciju biti manje osjetljive na bolesti i ozljede.

gyms4you-fitness

Upravo iz tog razloga, Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Ideja Gyms4you koncepta je povećati cjelokupno zdravlje i kvalitetu života svakog pojedinca, jačati svijest o rekreaciji i vježbanju te poticati održavanje kondicije, čime se uvelike popravlja kvaliteta života i osjećaj vlastite vrijednosti.

Gyms4you tim djelatnica stoji vam na raspolaganju svakim danom od 07-23 h za sve upite i upise, kao i probne treninge. Ako se odlučite posjetiti bilo koju od trenutnih lokacija imate pravo na probni trening koji je BESPLATAN, kako biste mogli vidjeti je li upravo ovaj koncept za vas!

Gyms4you sprave

Također, na svim Gyms4you lokacijama možete pronaći COACH4YOU – tim trenera koji je tu za Vas.

Coach4you treneri su tim trenera sastavljen od magistara kineziologije, do licenciranih fitness instruktora i body building natjecatelja, specijaliziranih da pokriju sve vaše zahtjeve.

Od ponedjeljka do četvrtka u popodnevnim satima, Coach4you treneri su tamo da vam pokažu pravilno rukovanje sa spravama, a ono što trebate napraviti je rezervirati svoje mjesto na recepciji.

coach4you

Uz tu uslugu nudimo i individualno 10-minutno savjetovanje za sve nove članove. Sve što trebate napraviti je upisati se u Gyms4you te ostaviti podatke na recepciji te će vas naši treneri kontaktirati u roku 24 sata.

Rad naših Coach4you trenera možete pratiti i na facebook stranici, gdje ćete svakodnevno primati informacije o treningu, zdravoj prehrani i zdravom stilu života.

Nove lokacije, novi gradovi!

Službeno je! Gyms4you se širi dalje po Hrvatskoj, a 10.09. otvoriti će svoja vrata u Osijeku i Zadru. Za više detalja pratite nas i dalje. Sve postojeće lokacije možete detaljnije pogledati na www.gyms4you.com

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF
Saznajte više o - gyms4you

Sviđa li vam se članak? Ocijenite ga i podijelite:

5 / 5 (2 votes)
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail Viber What's Up

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: klubovi za vjezbanje,