Gyms4you od sada u Osijeku i Zadru!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Nakon godišnjih odmora, lagano se vraćamo u svima nam poznatu rutinu. Svi postojeći članovi znaju gdje nas pronaći u Zagrebu, no vrijeme je da se širimo dalje.

U rujnu nas čekaju dva nova otvorenja, u Osijeku i Zadru. Gyms4you 10.09.2016. otvara vrata svog prvog fitness kluba u Slavoniji, u Osijeku, Centar Super, 2. kat, Trg slobode 6, i vrata svog prvog fitness kluba u Dalmaciji, u Zadru u prostoru City Gallerie, 2. kat, Murvička 1.

Za sve nove članove klub Gyms4you Osijek i Zadar će prigodom otvorenja imati ekskluzivnu ponudu: na dan otvorenja u centrima će biti moguće kupiti godišnju članarinu za samo 995 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!

Riječ je o jedinstvenoj i neponovljivoj ponudi koja će vrijediti samo za prvih 200 najbrže upisanih novih članova u svakome gradu. Otvorenje Gyms4you klubova Osijek i Zadar počinje 10.09.2016. u 10 sati.

Gyms4you

Nova lokacija

Osim u Osijeku i Zadru, na red je došao još jedan grad na Jadranu – zabilježite 01.10. na kalendaru jer tada stižemo u Šibenik!

Dakle, da ponovimo gradivo – Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Gyms4you

Također, naši fitness klubovi jedinstveni po svom radnom vremenu, pa će tako i zadarski i osječki klubovi raditi non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, a u klub će se ulaziti uz iskaznicu i skeniranjem otiska prsta. Svaka članska iskaznica je jedinstvena i vrijedi za sve do sada otvorene lokacije, za neograničeno vrijeme vježbanja u bilo koje doba dana i noći.

Dakle, svaki član Gyms4you u cijeni članarine može pomoću svoje iskaznice ući i vježbati u bilo kojem Gyms4you klubu u Hrvatskoj, u bilo koje vrijeme i neograničeni broj puta dnevno.

Očekujemo vas uskoro!

Potpune vizuale novih planiranih centara možete naći na našoj web stranici gyms4you.com te na FB stranici Gyms4you Hrvatska. Pratite nas i budite na pravom mjestu u pravo vrijeme!

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF
Saznajte više o - gyms4you - teretana - tjelovježba - vježbanje

Sviđa li vam se članak? Ocijenite ga i podijelite:

0 / 5 (0 votes)
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail Viber What's Up

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni