(P)ostani fit uz Hervis u Westgateu

hervis-cross-fit
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

I ove jeseni Westgate Shopping City nije zaboravio na sve ljubitelje aktivnog života. Hervisovi dani sporta već su postali tradicija, a najveći trgovački centar u Hrvatskoj ovaj put je pripremio još zabavniji program – natjecanje u funkcionalnom fitnessu.

Rezervirajte subotu, 22. listopada za druženje, sport i vrhunsku zabavu!

Posjetite Westgate jer sve je spremno za dobar sportski provod! Najuspješniji natjecatelji osvajaju poklon bon od 3.000 kuna, drugo mjesto bit će nagrađeno Kettler crosstrainerom, a za treće mjesto osigurali smo Kettler sobni bicikl. Hervis događanja odlična su prilika za najzabavniji provod, a ove godine pripremili smo bogati program za sve posjetitelje! Volite crossfit, zumbu, aerobic i flodance? Prođite naš kratki tečaj nakon kojeg se možete priključiti natjecanju i pokazati nam što ste naučili jer najbolje sudionike nagrađujemo. Priključite se i našem fitness Aero tečaju za mame, bebe i trudnice te zajedno u timu sa svojom mališanom pokupite vrijednu nagradu.

Osim zabavnog programa, Westgate nudi posebne pogodnosti na sportski asortiman, kao i na tehniku i sve za uređenje doma. Uživajte u shoppingu i provedite s nama najzabavniju subotu.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Sviđa li vam se članak? Ocijenite ga i podijelite:

0 / 5 (0 votes)
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail Viber What's Up

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni