Tjedan kretanja i Dani sporta za sve

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Zagrebački savez sportske rekreacije „Sport za sve“ i Društvo za športsku rekreaciju Trnje, od 23. – 29.05.2015., organiziraju Tjedan kretanja – Dane sporta za sve. Ove godine Svjetski dan sporta je u srijedu 25.05. 2016., što se uklapa u Tjedan kretanja i možemo povezati događaje.

Ciljevi Tjedna kretanja – Dani sporta za sve:

  • promocija DSR i Saveza
  • promicanje različitih mogućnosti uključivanja u Sport za sve
  • isticanje važnosti provedbe tjelesne aktivnosti u svakodnevnom životu

Zadaće tjedna kretanja – Dani sporta za sve:

  • Dani sporta za sve daju pregled različitih aktivnosti u prostoru „Sporta za sve“, različitih oblika tjelesnog vježbanja i programa sportske rekreacije: koje provode DSR i ZSSR „Sport za sve“.
  • Dani sporta za sve promoviraju značaj tjelesnog vježbanja u svakodnevnom životu te zdravstveno usmjerene programe sportske rekreacije i „Sport za sve“ kao oblik natjecanja svih a ne samo odabranih.
  • Dani sporta za sve prate novosti iz područja sportske prehrane i prirodne suplementacije, kvalitetne sportske opreme i sportskih rekvizita, kao i uređenje prostora za vježbanje i trening.
  • Dani sporta za sve su domaćin javne tribine o utjecaju programa „Sporta za sve“ na kvalitetu života građana u urbanim sredinama i nadamo se generator aktivnog, sadržajnog, pozitivno zdravstveno usmjerenog i stvaralačkog načina provođenja slobodnog vremena svakog pojedinca.

Želja nam je da okupimo voditelje Sporta za sve, suradnike i ljude iz svih naših Društava i prezentiramo kvalitetne programe u okviru Dana sporta za sve i velike manifestacije Svjetskog dana sporta – 23., 24., 25.05.2016 na prostoru DŠR Trnja, Ulica grada Vukovara 236 e.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF
Saznajte više o - kretanje - tjelesna aktivnost

Sviđa li vam se članak? Ocijenite ga i podijelite:

5 / 5 (1 votes)
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail Viber What's Up

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni