Vichy predstavio revolucionarnu anti-age njegu – Slow Âge

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

U petak, 9.9. 2016. Vichy je na regionalnom događaju u ugodnoj atmosferi zagrebačkog HUB385, u društvu uglednih gostiju iz svijeta ljepote Hrvatske, Srbije i Slovenije, predstavio revoluciju na području anti-age njega – inovaciju Slow Âge, a koju je okupljenima prezentirala Vesna Manestar, direktorica marketinga Vichy.

Jedan od ključnih govornika ovog događaja, kojeg je posjetilo više od 100 beauty & lifestyle urednika, novinara i blogera iz cijele regije, bio je i Carl Honoré, kanadski pisac i novinar te svjetski predvodnik SLOW pokreta koji je ovom prilikom posjetio Zagreb kako bi gostima dermokozmetičkog brenda Vichy približio ključne poruke trenda koji prkosi nametnutom kultu brzine.

Carl Honore

Carl Honoré tom je prilikom izjavio: “Živjeti sporo znači živjeti zdravo i sretno. A zdravlje i sreća ključni su ‘sastojci’ za kvalitetno starenje. To znači usredotočiti se na ono što je zaista važno, a to nipošto  nije izgledati jednako s 25 ili 45 godina. Važno je sve te godine ispuniti iskustvima koja nas obogaćuju i omogućuju nam da se osjećamo lijepima – izvana i iznutra. Tajna dobrog starenja je voditi život u vlastitom ritmu. Sretan sam jer se i Vichy priključio ovom trendu te redefinirao proces starenja i ljepote za 21. stoljeće.

Vichy

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.
Saznajte više o - anti age - slow age - starenje kože - vichy

Sviđa li vam se članak? Ocijenite ga i podijelite:

5 / 5 (1 votes)
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail Viber What's Up

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: vichy slow age cijena, slow age cijena, slow age vichy cijena u srbiji, vichy normaderm antiage iskustva, vichy slow age fluid cijena,