Mogu li mezoniti pobijediti starenje kože?

mezoniti

Suvremeni ubrzani način života sa sobom donosi mnogo stresa koji se očituje na koži lica i tako uzrokuje njezino brže starenje. Koža gubi kolagen i elastičnost, a posljedica toga je spuštanje lica i nastanak bora.

Možemo li najnovijom tehnologijom održati mladenački izgled i pobijediti starenje?

Revolucionarna metoda mezonitima nam omogućava podizanje, pomlađivanje i zatezanje kože na neinvazivan i potpuno prirodan način.

Što je tretman mezonitima?

Tretman koristi niti od razgradivih vlakana koja se uvode u kožu pomoću igle.

Način na koji tretman funkcionira je da tijelo prepozna niti koje unosimo iglom u kožu kao strano tkivo, zatim počinje proizvoditi stanice fibroznog tkiva i u konačnici kolagen.  Niti potiču pojačanu cirkulaciju na tretiranom području što ubrzava izmjenu starih stanica kože s novima. Razvoj novog kolagena smanjuje bore te poboljšava izgled i kvalitetu kože. To je osnovni mehanizam tretmana mezonitima.

Niti su građene od materijala polydioxanone za koji je bitno naglasiti kako se u potpunosti razgradi u organizmu u razdoblju od 6 mjeseci te probavom izlaze iz organizma. Materijal ne izaziva alergijske reakcije i toliko je siguran da se koristi prilikom operacije srca.

Mezoniti se mogu koristit za pomlađivanje i za oblikovanje kože. Najefikasniji su za smanjivanje bora na čelu, kutevima usana te oko očiju. Tretman je idealan za smanjivanje i korekciju podbratka. Mezoniti se također koriste u oblikovanju tijela, dekoltea, trbuha, koljena radi viška kože i sl.

Rezultati su dugotrajni, traju od 15 do 20 mjeseci .

U usporedbi s drugim tretmanima pomlađivanja možemo reći da tretman mezonitima daje najviše, njime koži dajemo volumen i podižemo lice. Mezoniti će za razliku od botoxa dati koži prirodan izgled.

Mezoniti – iskustva i rezultati

S tretmanima pomlađivanja je najefikasnije početi odmah kod prvih znakova spuštanja lica. Te prve znakove je najlakše uočiti na rubovima usana koji se spuštaju prema dolje u trenutku kada se lice počne spuštati. Ako je koža lica još u dobrom stanju rezultati tretmana mezonitima se mogu mjeriti s rezultatima liftinga lica  s naglaskom da će tretman mezonitima dati prirodniji izgled.

Rezultate tretmana mezonitima možete vidjeti ovdje.

Saznajte više o zdravlju kože u sljedećim tekstovima:

Ocjenite članak

4.47 / 5   17

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera i nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Mogu li mezoniti pobijediti starenje kože?

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje
  1. Prije dva tjedna stavila sam mezoniti,jos me boli narcito na pritisak stanju uraditi