Ekstrakt zmijskog otrova za lice bez bora

lice bez bora
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Bore ukazuju na naše životne prepreke i mudrosti, no ponekad one mogu pokvariti izgled našeg lica. Bore mogu biti vrlo uočljive i duboke, toliko da izazivaju nelagodu kod osobe koja ih nosi. U potrazi za učinkovitim tretmanom protiv bora, žene često izabiru botox, no od nedavno su znanstvenici potvrdili novi sastojak, koji može pružiti čak isti osjećaj kao i botoks, ali u obliku bezbolne i bezopasne kreme.

Riječ je o zmijskom otrovu, kojeg još nazivaju i “botoks u bočici“.

Koja je uloga zmijskog otrova?

Zmijski otrov paralizira mišiće nastale od mimike lica te tako zaustavlja širenje bora i zastarjeli izgled kože. Tako zmijski otrov pospješuje izgled kože, zateže mišiće te tragovi bora postaju manje uočljivi. Isto tako, zmijski otrov poboljšava protok krvi, što onda djeluje na mišiće, koje je također potrebno njegovati, kako bi se koža lica poboljšala.

Dok zmijski otrov djeluje na mišiće, potrebno je istovremeno hraniti i stanice kože, sastojcima kao što su retinol, kolagen i koenzim Q10.

Zmijski otrov

Zaključak je da zmijski otrov u kombinaciji s pravim sastojcima koji hrane kožu, može uvelike doprinijeti ublažavanju i prevenciji bora.  Tako s jedne strane imamo zmijski otrov, koji djeluje na naše mišiće, a s druge strane, bogatim sastojcima hranimo i naše stanice.

Svakako preporučujemo da pri odabiru kreme sa zmijskim otrovom, obratite pozornost i na druge sastojke koje ta krema sadrži.

Naša preporuka: Viper Venom Aktiv krema s ekstraktom zmijskog otrova

Viper Venom Aktiv krema sadrži mješavinu moćnih sastojaka, koji djeluju dubinski i smanjuju bore te sprječavaju nastanak novih. Viper Venom Aktiv kremu nazivaju i “eliksirom mladosti”, a osim zmijskog otrova, sadrži vitamine B i E, kolagen, retinol, koenzim Q10, elastin te sepilift.

Od Viper Venom Aktiv kreme možete očekivati smanjenje izraženih i dubokih bora, prevenciju od novih bora te vidljive rezultate nakon kratkog perioda.

Viper Venom Aktiv krema

Formula Viper Venom Aktiv kreme je sintetizirani ekstrakt otrova zmije + moćna kombinacija sastojaka = učinci na bore u kratkom vremenu.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:  

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Ocjena članka:

3.67 / 5   3
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
Pojmovi uz članak: gel od zmijskog otrova, krema od zmijskog otrova cijena, krema s zmijskim otrovom, krema sa zmijskim otrovom prodaja, krema zmijskog otrova, kreme sa zmijskim otrovom, priroden botoks od zmiski otrov, viper venom aktiv krema,