Ombre pramenovi – pronađite vašu idealnu frizuru

ombre pramenovi

Čuli ste za Ombre pramenove? Tada znate da govorimo o jednom od najpopularnijih frizerskih trendova u posljednje vrijeme.

Ombre pramenovi oduševili su nas jer su praktični i moderni. Kod ove tehnike, dužina kose i vrhovi svjetliji su od izrasta, što djeluje prirodno, lako se održava i ne traži često bojenje kose, kao kod klasičnih pramenova.

Ova metoda je idealna ako želite osvježiti vašu frizuru novom bojom, no želite da ona i dalje djeluje prirodno.

Kod klasičnog bojenja kose ili pramenova već nakon mjesec dana pojavljuje se izrast, koji djeluje vrlo neprivlačno. Ombre pramenovi unijeli su revoluciju u tom pogledu, korijen kose boji se u prirodne nijanse, a pramenovi izgledaju jednako lijepo i nakon što kosa izraste.

Ombre tehnika bojenja može se postići bojenjem korijena u tamniju nijansu ili posvjetljivanjem vrhova kose. Ovisno o tome kakvu frizuru želite, vaš frizer preporučit će vam najbolje rješenje da ju postignete.

Planirate li napraviti Ombre pramenove, predlažemo da sa sobom u frizerski salon ponesete fotografiju frizure kakvu želite. S obzirom na mnoge varijacije ove frizure, tako ćete biti sigurni da ste dobro uputili vašeg frizera.

Trebate li inspiraciju, bacite pogled na ove slike i pronađite frizuru koja vam najbolje odgovara:
[nggallery id=67 display_type=”photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip” show_playback_controls=”0″ slideshow_speed=”500″]

Želite li sami napraviti Ombre pramenove?

Pogledajte video upute:

Saznajte više o kosi u sljedećim tekstovima:

Ocjenite članak

3.50 / 5   2

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera i nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Ombre pramenovi – pronađite vašu idealnu frizuru

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje
  1. Žene su božanstvena biča i svaka zrači na svoj način sa ili bez frizure