Kako djeluje Herbafast Fiber za mršavljenje?

herbafast fiber mrsavljenje
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

1. Važan je osjećaj sitosti

Najveća vrijednost Herbafast Fibera je što uzrokuje osjećaj sitosti u dužem vremenskom periodu. Kada se popije Herbafast Fiber, vlakna upijaju vodu i zauzimaju prostor u želucu, sprječavajući unos viška hrane.

» Pročitajte više o tome kako vlakna pomažu u mršavljenju ovdje.

Želudac šalje signal mozgu da je pun, a ta se informacija doživljava kao sitost. Želudac nije u mogućnosti da probavi vlakna, pa ih zbog toga duže zadržava. Istovremeno, biljna vlakna pospješuju lučenje želučanih sokova bogatih enzimima koji probavljaju unešenu hranu, a pun želudac luči supstance koje smanjuju apetit.

Herbafast Fiber

‘’Nakon 9 tjedana uzimanja Herbafast Fiber-a kod svih osoba registrira se smanjenje osjećaja gladi.’’

Herbafast Fiber

‘’Nakon kontinuiranog uzimanja Herbafast Fiber-a 80% ljudi ima osjećaj sitosti.’’

2. Vlakna proždiru kalorije

Istraživanja su pokazala da osobe koje unose velike količine hrane bogate vlaknima izbacuju mnogo više kalorija kroz stolicu. Mali postotak kalorija koji se ipak iskoristi biti će potrošen kao energija za normalno funkcioniranje organizma i neće biti viška koji bi se pretvorio u masne naslage. Ovo znači da Herbafast Fiber pomaže da se veći dio kalorija izbaci iz tijela.

Herbafast Fiber

Herbafast Fiber

‘’Herbafast Fiber kontinuiranim uzimanjem značajno smanjuje smanjuje postotak masti u organizmu i posljedično smanjuje obujam struka.’’

3. Bez predaje

Uvijek kada se jede hrana koja ne sadrži vlakna, postoji mogućnost da šećer u krvi naglo skoči. Onda mozak shvati da je tijelo puno energije koja je lako dostupna. Ako u tom trenutku osoba nije fizički aktivna sav višak se pretvara u masne naslage. Naglo vraćanje šećera na normalne vrijednosti uzrokuje osjećaj umora i gladi zbog čega se javlja želja za unosom mnogo više hrane nego što je realno potrebno.

Herbafast Fiber

Herbafast Fiber pomaže ne odustati. Vlakna koja sadrži pomažu regulirati šećer u krvi, kontrolirati glad i povećati osjećaj sitosti.

4. Zdravlje prije svega

Herbafast Fiber poboljšava probavu i potiče redovno pražnjenje crijeva. Smanjuje se vrijeme zadržavanja ostataka hrane u crijevima, a samim tim i zadržavanje štetnih tvari. Vlakna iz Herbafast Fibera se ponašaju poput spužve koja upija toksine i druge štetne tvari i izbacuje ih iz organizma. Kompleks vitamina i minerala u kombinaciji s vlaknima jača imunitet i pomaže zdravlju dok se mršavi.

5. Potvrdila EFSA

Europska agencija za sigurnost hrane je potvrdila da kombinacija vlakana u Herbafast Fiberu dokazano smanjuje tjelesnu težinu i povećava osjećaj sitosti.

Naručite Herbafast Fiber za zdravo mršavljenje

Herbafast Fiber odličan je saveznik pri mršavljenju jer osim što potiče metabolizam i regulira probavu, pomaže održati jak imunitet. Možete ga naručiti na Kreni Zdravo WebShopu i uživati u blagodatima vlakana za mršavljenje već sutra. Naručite Herbafast Fiber ovdje.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:  

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Ocjena članka:

4.13 / 5   23
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
Pojmovi uz članak: herbafast fiber, herbafast, herbafast fiber iskustva, herbafast cijena, herbafast fiber cijena, herba fast fiber, herbafast fiber iskustvo, herba fast, herbafast lady cijena, Herba fast za mršavljenje,