Putovanje: Harmony.hr program na Pašmanu

harmony hr
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Što je harmony.hr program?

Harmony.hr je sedmodnevni “all inclusive” program namijenjen onima koji žele svoj ljetni odmor provesti u čišćenju tijela, opuštanju, stapanju s prirodom i učenju. Program uključuje vegetarijansku prehranu, doručak, ručak i večeru, te cijelodnevni program. Program kreće svaki dan u 5 ujutro sa sun gazing-om (gledanjem u sunce), nastavlja se jogom i seminarima (po nekoliko seminara idu istovremeno, a polaznici biraju koji će pohoditi).

sun gazing- gledanje u sunce

O programu

Program traje tjedan dana. Moguće je bukirati bilo koji tjedan između 17.6. i 2.9. (podaci za 2016. godinu). Subota, prvi dan programa, služi za upoznavanje, razgledavanje okoline, i za odabir seminara kojem se polaznik želi posvetiti narednih 7 dana.

okupljanja harmony.hr

Tko sve dolazi u Harmony?

Mi smo sudjelovali u programu u tjednu od 23. do 29.7. S nama je sudjelovalo oko 150 polaznika.

radionice harmony.hr

Sreli smo svakakve, ponekad vrlo zanimljive ljude. Najviše posjetitelja dolazi iz Slovenije i Srbije, zanimljivo Hrvatska je tek na trećem mjestu. Možda i ovaj članak pomogne da se Harmony program popularizira u “svojoj rodnoj zemlji” pa sljedeće godine statistika bude drugačija. Ekipa koja dolazi je u prosjeku vrlo neopterećena, otvorenog uma i spremna istraživati nove ideje i duhovne poglede.

harmony.hr

Lokacija i smještaj

Harmony program je smješten u kampu Torkul na otoku Pašmanu. Do Pašmana se jednostavno stiže iz svih dijelova Hrvatske – autom ili autobusom do Biograda ili Zadra, a onda trajektom na otok.

Kamp ima 3 zvjezdice, vrlo je bazičan i pomalo natiskan, ali nismo primjetili da se ljudi žale. Većina polaznika je smještena u kampu međutim za one koji bi radije imali krov nad glavom, tu su i sobe u okolici kampa, privatni smještaji koji su također vrlo bazični, ali služe svrsi.

Naše iskustvo- što nam se svidjelo?

Najviše nam se svidjela hrana. Vegetarijanska i lagana, a opet vrlo raznolika. 10 godina iskustva u pripremi vegetarijanske hrane odmah se primijeti. Svidjela nam se i raznolikost programa, u tjedan dana nismo ni uspjeli sudjelovati na svim događanjima.

harmony.hr - program

Još jedna super stvar, tijekom cijelog boravka dostupan je biljni čaj. Sastojci za taj čaj beru se na obližnjim livadama i na kamenjarima.

branje caja

Harmony ekipa u jutarnjem branju bilja za čajeve

Što nam se nije svidjelo?

Najmanje nam se svidio smještaj. I organizatori su svjesni da bi po tom pitanju stvari mogle biti bolje i postoje ideje da bi se cijeli program preselio na novu lokaciju gdje bi organizatori imali više slobode pri uređenju prostora. Trenutni kamp nije u njihovom vlasništvu što nosi ograničenja.

Kako se priključiti:

Ukoliko vam se sviđa ideja da tjedan dana provedete u prirodi, uz ukusnu vege prehranu i cjelodnevni program proučite detaljnije informacije na stranici Harmony.hr

Cjenik te kontakt za rezervacije možete pronaći OVDJE.

Za kraj, čestitamo ekipi iz Harmonija na dosadašnjem trudu i postignutom uspjehu te želimo svu sreću u daljnjem radu.

Video brošura za 2016 godinu:

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF
Saznajte više o - harmony.hr - vegetarijanska prehrana - yoga

Sviđa li vam se članak? Ocijenite ga i podijelite:

5 / 5 (1 votes)
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail Viber What's Up

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: harmony pašman, kamp torkul pašman,