Fit Club by Puma

fit club by puma

Fit Club by Puma je novootvoreno mjesto zdravog vježbanja koje u svojoj ponudi nudi širok odabir aerobnih programa za žene prateći ih u svim životnim fazama. Tako se u ponudi mogu naći sve vrste aerobika, različitih workouta, pilatesa te vježbe za trudnice kao i vježbe za kralježnicu. Specifičnost ovog kluba je što se rad odvija u malim grupama (do 12 žena), ali po izuzetno pristupačnim cijenama. Voditelji su profesionalci s dugogodišnjim iskustvom treniranja  koji tijekom izvođenja svojih satova stručno prate svoje polaznice i korigiraju svaku pogrešku.

Izdvojit ćemo neke od programa koji su trenutni ”noviteti” u grupnim treninzima. Neki od tih programa su zumba i hard core”.

Zumba

Zumba je trenutno najmoderniji trend grupnog vježbanja kojeg karakteriziraju lako izvodivi plesni pokreti praćeni vrućim latino ritmovima i najvećim internacionalnim hitovima, sjajan način da se isplešete i zabavite.

Ne samo da utječe na poboljšanje raspoloženja već je izvrsna metoda skidanja masnog tkiva, naročito u dijelu bokovitrbuhguza zbog izrazitog rada kukova prilikom plesa.

Osim plesa, dio sata je određen za radrekvizitima tipa lopti, utega i guma pomoću kojih pojačavamo cjelokupnu muskulaturu tijela.

Hard core

Hard core je aerobni trening koji uključuje redukciju potkožnog masnog tkiva s kombinacijom treninga na boks vrećama, fokuserima i specifičnim rekvizitima za pojačavanje tonusa svih mišića.

Izrazito popularan trening u Americi (”militari trening”) koji propagira odlično oslobađanje od stresa te je 60 minuta popraćen glazbom u izrazito pozitivnom i ugodnom ozračju. Program je namijenjen samo ženama te ne uključuje ”sparing” već je izrazito kondicijskog tipa.

Adresa:

Fit Club by Puma
XII. Vrbik br. 6,
10000 Zagreb
095/9119-541

 

Ocjenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera i nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Fit Club by Puma

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.