Šokantno! Sestre izgubile 20 kg u 2 mjeseca uz SlimCut

Nevjerojatan uspjeh dviju sestara u SlimCut projektu; Snježana je izgubila 9 kg, a Vlatkica čak 11 kg u samo 2 mjeseca. 

SlimCut Sensilab

Sestre Snježana Žalac i Vlatkica Župan sudionice su projekta Zdrave Krave “Mršavimo zajedno uz SlimCut”. Svoje ciljeve ostvarile su uz pomoć proizvoda SlimCut koji klinički dokazano smanjuje tjelesnu težinu i topi masne naslage bez promjene životnog stila.

Snježana i Vlatka prijavile su se u izazov zajedno kako bi jedna drugoj bile podrška i sudeći po rezultatima uspješno su to odradile!

Dvije sestre u 2 mjeseca = 20 kg manje

Na kraju izazova Snježana je jedva dočekala da stane na vagu i vidi svoje rezultate koji su bili vidljivi već naočigled. “Vau, seka i ja ukupno smo izgubile 20 kila, a o centimetrima da ne govorim. Moj rezultat je 9 kilograma i 11 centimetara manje u struku. Za samo dva mjeseca i to još bez gladovanja ja sam oduševljena. Moram priznati da nije baš svaki dan bilo lako, bilo je tu izazova kao što su dvije svadbe i nekoliko rođendana, ali s vremenom oguglaš na sve to i ideš prema svom cilju. Važno je da si posložiš u glavi sto želiš i držiš se svog cilja”, rekla je oduševljeno Snježana.

SlimCut Sensilab

Vlatka nam je priznala kako joj je jedan od velikih razloga za nezadovoljstvo i prijavu u izazov predstavljao nedostatak odabira garderobe. ”Prije sam u dućan s odjećom ulazila s grčem u želucu jer sam znala da je ono što je lijepo i moderno, meni nedostižno. Sada nakon dva mjeseca sve se promijenilo. Sada nosim odjeću o kojoj sam prije mogla samo sanjati. Cijeli ovaj projekt pokazao mi je put prema uspjehu i ostvarenju mojih želja. Ovo naravno nije kraj nego početak boljeg, kvalitetnijeg, zdravijeg i sretnijeg načina života.”

Kako djeluje SlimCut?

Kapsule SlimCut su prve kapsule na hrvatskom tržištu koje imaju klinički dokazano djelovanje na gubitak tjelesne težine. Djeluju na trima razinama; ubrzavaju probavu, tope masne naslage i reguliraju vitalnost metabolizma. Imaju termogeni učinak, što znači da tope masnoće i smanjuju kilograme i u stanju mirovanja. Na taj način pomažu u spontanom gubitku tjelesne težine, dok je u kombinaciji s vježbanjem učinak još bolji ” objasnila je Polona Zbašnik, univ. dipl. biokemičarka. 

Posebna ponuda za čitatelje SlimCut 2+1 GRATIS »

Požurite! Broj paketa s gratis proizvodom je ograničen!

SlimCut Sensilab

Proizvod za mršavljenje SlimCut sadrži prirodne ekstrakte koji u kombinaciji aktiviraju tzv. 24 satni termogeni učinak u kojem tijelo gubi suvišne kilograme, a da o tome ne vodimo računa. Poboljšaju se i probava, raspoloženje i razina energije.

SlimCut kapsule sadrže patentirani mix voćnih i povrtnih ekstrakata koji:

  • Resetira tijelo te ga smjesta potiče na mršavljenje,  
  • Poboljšava raspoloženje te povećava razinu energije tijekom mršavljenja,
  • Pomlađuje i ubrzava metabolizam te
  • Topi masnoće 24/7, kao da smo cijelo vrijeme tjelesno aktivni.

Želite li izgubiti suvišne kilograme i postići rezultate poput Snježane i Vlatke? Samo za čitatelje krenizdravo.net pripremili smo posebnu ponudu u kojoj vam za naručena 2 paketa SlimCut kapsula, treći dajemo GRATIS!

Naručite svoj paket odmah i uštedite 129,94 kn »

Požurite! Broj paketa 2+1 GRATIS je ograničen!

Sa Sensilab SlimCut-om nema rizika. Jedino što možete izgubiti su suvišni kilogrami! Dajemo vam 30-DNEVNO JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO – ako u 30 dana ne budete zadovoljni rezultatima, možete zatražiti puni povrat novca!

Saznajte više o zdravom mršavljenju u sljedećim tekstovima:

Ocjenite članak

3.67 / 5   9

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera i nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Šokantno! Sestre izgubile 20 kg u 2 mjeseca uz SlimCut

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.