LG-eve nove perilice rublja – učinkovite, brze i iznimno štedljive

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Impresivne uštede energije i vode uz vrhunsku učinkovitost

Nove LG-eve perilice rublja zaista su prilagođene modernom načinu života. Ne samo da omogućuju pranje više rublja u kraćem vremenu, nego osiguravaju impresivnu uštedu energije i vode, bez kompromisa kad je riječ o performansama. Ovi učinkoviti uređaji tako smanjuju potrošnju električne energije za do 15%, a vode do 40%.

LG perilica rublja

Uz ove značajne uštede, nove LG-eve perilice donose i različite napredne značajke. Tako prskanje vode izravno po tkanini u trajanju od 120 sekundi dodatno unapređuje iznimne performanse pranja i ispiranja.

Tu je i hladni ciklus koji, zahvaljujući tehnologiji ColdWash™, koristi hladnu vodu i unaprjeđene pokrete bubnja kako bi se prodrlo duboko u tkaninu pa učinak ne zaostaje za toplom vodom, a omogućava uštede.

lg-3

Nakon odabira programa, tehnologija 6 Motion Direct Drive pomiče bubanj u različitim smjerovima prilagođenim konkretnom rublju.

Naposljetku, tehnologija pare nježno, ali snažno ulazi u tkaninu te eliminira prljavštinu, neugodne mirise i nabore, a uobičajeni program pranja skraćen je na svega 59 minuta, čak i pri pranju većih količina rublja.

Dakle, LG-eve nove perilice rublja su idealne za potrošače koji traže brzinu i učinkovitost, ali i manje iznose na računima.

LG perilica rublja

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF
Saznajte više o - lg - perilica rublja - pranje rublja

Sviđa li vam se članak? Ocijenite ga i podijelite:

0 / 5 (0 votes)
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail Viber What's Up

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni